مشاوره حقوقی رایگان - قانون اصلاحات ارضی در مورد ادعای کم بودن متراژ زمین زارع صاحب نسق

زارع صاحب نسق از مالک که باغ درختکاری در جوار زمین زارع دارد، شکایت کرده که باغ قسمتی از نسق من است که مالک غاصبانه تصرف کرده در صورتی که باغ قبل و بعد اصلاحات ارضی در تملک و تصرف مالک بوده و مالک به منظور کاشت و داشت و برداشت درخت به مالک دیگری از سال 1335با صرف هزینه مشترک طبق اجاره نامه رسمی اجاره داده و بعد از فوت مالک و مستاجر و تصرف زمین توسط اداره مخابرات، وراث مالک زمین را طبق حکم دادگاه تحویل گرفته اند و مورث زارع نیز به عنوان معترض شخص ثالث در پرونده تجدید نظر ورود کرده و محکوم شده است و الان وارث زارع فوق مجدا با ادعای اینکه باغ مذکور قسمتی از نسق مورث شان است تقاضای کارشناسی و متراژ زمین را نموده اند تا در صورت کمبود متراژ زمین نسق خود، باغ را ضمیمه نسق خود نمایند در صورتیکه باغ هیچگاه در تصرف ایشان نبوده و طبق ماده 27 و 28 اصلاحات ارضی باغات جز مستثنیات بوده و مشمول اصلاحات نمی شوند و در متن نسق نیز زارع اقرار نموده که مقدار زمین نسقی خودرا در تصرف دارد آیا شکایتشان قانونی است؟ یا می توانند چنین ادعایی داشته باشند و در صورتی که بعد از متراژ زمین زارع مازاد بر نسق باشد آیا مالک می تواند زمین را پس گرفته و تصاحب کند لطفا راهنمایی کنید تکلیف چیست، در ضمن 99/4/25 دادگاه در شهر خمام داریم لطفا خارج از نوبت پاسخ دهید با تشکر!

پاسخ ها :

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

با سلام بنظر اینجانبه ،چون پرونده در جریان هست باید مراجعه حضوری با مدارک در دست به وکیل انجام بدهید .با این روش مشاوره زیاد کارایی ندارد.موفق باشید