مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت بانکی

سلام وقت بخیر
من سال 98 از بانک وام ازدواج گرفتم و بجز ضامن های کارمند و بازنشسته از من سفته هم گرفتند. جمعا حدود 120میلیون سفته دادم بنده که فکر میکنم 4تا سفته بود. الان بعد از یکسال کارمند بانک تماس گرفته و میگه سفته ها گم شدن. البته اواخر سال98 هم تماس گرفتن و گفتن احتمالا توی پرونده های اونروز جابجا شده باشه و دیگه خبری ندادند. حالا بمن میگن سفته جدید براتون میخریم بیاید امضا کنید با ضامناتون. و قبلی ها ساقط اعتبار میشن. خواستم بدونم الان من چه کاری باید بکنم و در کل به این اتفاق مشکوک هستم.
ممنون

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

بانک باید طی اقرارنامه رسمی اون ها رو بی اعتبار بدونه و مسئولیت هرگونه سو استفاده از سفته ها رو به عهده بگیره....و اینکه سفته ها ی جدید رو به قیمت باقیمانده وام بگیره

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام به هیچ وجه امضا نکنید . و تقاضای یافتن سفته هایتان شوید

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

نیازی به حضور مجدد نیست بگید من یکبار سفته وضامن اوردم دیگه قانونا اینکارو نباید انجام بدم