مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

با عرض سلام و وقت بخیر همسر بنده محکوم شده اند به پرداخت نفقه فرزند دوساله ام به مبلغ 300 هزار تومان . از زمانی که حکم صادر شد و اجرائیه برای ایشان رفت 4 ماهی گذشت و قاضی به ایشان مهلت دادند این مبلغ 4 ماهه را در دو نوبت پرداخت کنند اما الآن که ماه جدید آمده ایشان نفقه ای به دادگاه ارائه نکرده اند . حال چگونه می توانم نفقه را دریافت نمایم ؟ اگر بخواهم شکایت کیفری برای ترک انفاق انجام دهم باید مدت زمانی بگذرد؟

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

بله میتونید شکایت کیفری کنید و از طرفی هم برای نفقه گذشته در مرحله اجرا جلب ایشون رو بگیرید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اموال شناسایی و توقیف کنید . برای ترک انفاق زمانی مد نظر قانونگذار نیست

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

بابت نفقه معوقه میتونید به اجرای احکام مراجعه وپس از سیر مراحل حکم جلب بگیرید البته اگر اموالی برای توقیف نداشته باشه. شکایت ترک انفاق کیفری مربوط به نفقه حال هست ومشمول نفقه معوقه نمیشه