مشاوره حقوقی رایگان - حقوق ثبت

سلام میخام کلیه ماترک که خواهد رسید رو به برادرم زمانی که ابوی در قید حیاته بدم و مبلغی بیشتر از ارزش واقعی اموال هم میده
ضمنا پنج برادریم که دو نفرشونم شهر دیگه
هستن و در جریانن حالا بفرمایید راهکار حقوقیش
و راهنمایی بفرمایید سپاسگزارم

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

شما نمیتونید کسی رو از ارث محروم کنید یا کسی خودش رو از دریافت ارث محروم کنه مگر اینکه فرد قبل از فوت همه اموالش رو به هر کس میخاهد منتقل کند

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلم قبل از فوت ابوی ممکن نیست. چون شما ملک نشده اید و چیزی را که فعلا مالک نیستید نمی توانید منتقل کنید .

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

اولا سوالتون واضح نیست. ولی هرکسی میتونه اموال خودش ویا سهم الارثی که از مورث بهش رسیده رو به شخص دیگری اعم از برادر یا غریبه بفروشه یا واگذار کنه وهیچ ایرادی نداره. باتنظیم مبایعه نامه ویا صلحنامه دقیق میشه اینکارو انجام داد.
(جوادزارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001 با حق المشاوره کمتر )