مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و مهریه

سلام وقت بخیر چهار سال است که عقد کردم در این مدت همسرم هیچ اقدامی برای گرفتن خانه مشترک نکرده حتی چند ماه خودم دنبال مسکن میرفتم اما هر دفعه ایشان بهانه گیری میکردند و منزل نمیگرفتن من چهار سال در خانه پدرم هستم باکره هستم الان ده ماه است که از ایشان خبری ندارم منو بلاتکلیف گذاشتن عقدمون دائم است 500 تا سکه مهریه بنده است شغل ایشان ازاد است اما درامد بالایی دارن درحال حاضر با این شرایطم برای مهریه و نفقه که ایشان اصلا پرداخت نکردن و من خودم سرکار رفتم خرج خودمو دراوردم درخواست مهریه و نفقه دادم اما میخواهم جدا شم چجوری این موارد رو اثبات کنم که طلاقم بدهد

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با دادخواست طلاق مبنی بر عسر و حرج میتوانید اقدام کنید بدوا در خصوص ترک انفاق شکایتی داشته باشید بهتر به نتیجه میرسید

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

حتما ترک انفاق کیفری هم شکایت کنید چون رای ترک انفاق از دلایل طلاق میتونه باشه
ثانیا اگر اثبات کنید که حدود یکساله خبری ازش نیست وشمارو رها کرده به این استناد وعسرحرج هم میتونید درخواست طلاق کنید. البته بهتره وکیل بگیرید یا حداقل مرتبا از وکیل مشاوره بگیرید تا حقوقتون ضایع نشود.
(جوادزارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001 با حق المشاوره کمتر )