مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب یارانه

سلام، حدود سه سال پیش ضامن شخصی شدم که از بانک وام گرفت. چند روز پیش حسابم که یارانه واریز می‌کنن بابت ضمانتی که کردم مسدود شده. حالا این شخص هم میگه ندارم برم وام رو تسویه کنم. مبلغ وامش هم با جریمه‌هایش بالای 50 میلیون شده. حالا من چیکار کنم که حداقل بتونم یارانه‌ام رو برداشت کنم؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

باسلام ضمانت بمعنی تعهد پرداخت بدهی مدیون اصلی
است وشما باضمانت مدیون تعهدنمودیدکه بدهی اورا درصورت عدم پرداخت نمائیدلذاراهی برای رفع مسدودی یارانه هاراهی وجود نداردبلکه هرگونه وجهی درهریک از حساب های شما نیز قابل توقیف است وشما فقط به میزان پرداخت دیون بدهکار اصلی حق رجوه به وی ومطالبه دارید موفق باشید

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

هیچ کاری نمیتونید کنید ولی اگر از دادگاه توقیف شده میتونید لایحه مبنی بر مستثنیات بدید که تنها را معیشت شماست