مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن یارانه

باسلام و خسته نباشید.
ضامن وام یکی از دوستان شدم ولی ایشان بدلیل پرداخت نکردن . بانک حساب یارانه ضامن یعنی بنده را مسدود کرده در حالیکه سرپرست یک خانواده چهارنفری هستم و نیاز مالی دارم نزدیک سه سال هست که حسابم مسدود شده و دسترسی به وام گیرنده هم را ندارم . و راه قانونی این مشکل را نمیدانم از شما درخواست مشاوره دارم.
بچه نوشهر هستم ولی در اردبیل زندگی میکنم. باتشکر

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام با توجه به اینکه ضامن سدید متاسفانه بانک برای اصولش طلبش از طریق قانونی حساب شما را برای وصول طلبش توقیف می نماید و باید تا تسویه حساب کامل از حساب شما برداشت شود