مشاوره حقوقی رایگان - چکیدن آب از دیوار

سلام خسته نباشید از دیوار خونه ما آب می‌چکید به خاطر نشتی لوله واحد بالا بوده بهشون گفتیم طرف مستاجر بوده گفتن درستش میکنیم بعد دوماه درستش نکردن وضعیت بدتر شده شماره صاحب خونه هم دادن اما مطمئن نیستم شماره که طرف داده صاحب خونه باشه میخواستم بدونم مستاجر باید لوله درست کنه یا صاحب‌ خونه به خاطر این بعد از دوماه که مستاجر اومده این اتفاق افتاده؟ بعدش از کجا میتونم نام صاحب خونه رو پیدا کنم؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر نام صاحب خانه و تلفن را اعلام نمی کند میتوانید بر علیه مستاجر اقدام کنید.