مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

با سلام
من از فردی طلب دارم و در دادگاه رای به نفع من صادر شده. حالا طرف اعسار زده
من ایشون رو زیاد نمیشناسم و کسی رو ندارم برای اثبات دارا بودنش اگر شاهد نداشته باشم چطور میتونم اعسار در دادگاه باطل کنم؟

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

درخواست استعلام اموال شخص ازجمله بانکهای موجود ، راهور ، ثبت واسنادو املاک و سهام شرکتها ویا پیدا کردن اموال بدهکار به هرطریقی