مشاوره حقوقی رایگان - قطع سیم کارت همراه اول

درود بر شما
من تقریبا نزدیک به 5 سال پیش یه خط 912 داشتم که بعد از مدتی به یکباره قطع شد بعد از پیگیری متوجه شدم که قطع قضایی شده و دیگر پیگیری نکردم تا چند وقت پیش که متوجه شدم هنوز به نام من هست ولی همچنان قطع است حالا با گذشت این همه وقت آیا امکانش هست خطم وصل شه یا خیر؟ چون اصلا نمیدونم برای چی بوده و چرا این اتفاق افتاده.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.