مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی استعلاجی

عرض سلام و خسته نباشید.
من دیسک مهره ی 4 و 5 کمرم حدود 90٪ بیرون زده یعنی نزدیک به پارگی هست. حتی قادر به نشستن هم نیستم چه برسه به سر پا موندن. با اداره صحبت کردم و مستندات ارائه کردم اما مرخصی استعلاجی ندادن و میگن دیسکت مهم نیست. در صورتی که پا و دست راستم هم درگیر شده و فقط در صورتی درد ندارم که مدام تو رختخواب باشم. من چطوری باید حقمو بگیرم چون نمیتونم کار کنم و مجبورم مرخصی بدون حقوق بگیرم.

پاسخ ها :

زهرا دادگر

زهرا دادگر :

سلام و درود
طبق نظر کمیسیون پزشکی میزان از کار افتادگی شما مشخص می شود و طبق قانون میتوانید از بیمه از کارافتادگی استفاده نمایید.موفق باشید.