مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت تاخیر تادیه

با سلام
من سال 96 یک واحد اپارتمان فروختم، در موعد مقرر متاسفانه سازنده نتوانست به ما سند را واگذار کند که ما به دفترخانه برویم البته خریدار هم امادگی نداشت، بعد از یک ماه سند آماده شد و ما از خریدار درخواست کردیم که به دفترخانه بیاید تا سند منتقل و پنجاه میلیون باقیمانده رو بدهد که ایشان سر باز زدند چند بار از طریق املاک و مراجعه به منزلشان درخواست کردیم باز هم ایشان صراحتا اعلام کردن که نمیدهم بروید هرکاری میخواهید بکنید،اظهارنامه ارسال کردیم که در تاریخی معین در دفترخانه باشند ولی باز هم نیامدند و گفتند نه سند میخواهم نه پول میدهم. آذرماه 97 شکایت کردم و طلب اصل بدهی و خسارت تاخیر کردم، البته در متن قرارداد هم وجه التزام تعیین کرده بودیم روزی صد هزارتومان، در دادگاه بدوی قاضی فرمودند یا خسارت تاخیر یا وجه التزام که خودشان رای به وجه التزام دادند و روزی صد هزارتومان از تاریخ شکایت بریده شد، اما در دادگاه تجدیدنظر حکم شکسته شد و وجه التزام رو تایید نکردند، من هم از این طرف بابت طلبم کلی به دردسر افتاده بودم چون ملکی خریده بودم و روی مبلغ طلبم حساب کرده بودم ولی ایشان قبول نمیکردند حتی گفتم فقط اصل طلبم رو بده باز هم قبول نکرد، من دیگر این قضیه را رها کرده بودم تا اردیبهشت امسال که رای به اجرای احکام رفت ، یک نفر از طرف ایشان تماس گرفت که ایشان دچار مشکل شده اند و نیاز فوری به سند دارند شما لطف کنید گذشت کنید، من هم گفتم دو سال من دنبال پولم بودم کلی هزینه دادگاه کردم، گفت شما نظرتون چقدره گفتم من وجه التزام را نمیخواهم و فقط خسارت تاخیر را میخواهم که 20 میلیون تومان شد و من در مجموع اصل طلب و خسارت 70 میلیون تومان گرفتم و سند را به نام ایشان زدم، بعد از سند زدن ایشان شروع کردن به توهین و حرام خوار خطاب کردن بنده !!گفتند من با فشار اطرافیان این کار را کردم و الان اصلا راضی نیستم!!!
حالا شما بفرمایید من باید چی کار کنم؟ کاشکی همون روال دادگاه رفته بود ، از این طرف دو سال دنبال پولم بودم ملکم رو متری چهارتومن فروخته بودم و الان که پولم رو گرفتم ملکم متری بیست میلیون ارزشش است با این تورم این چند سال و ضرر و فشاری که بنده متحمل شدم آیا باید پول ایشان را پس بدهم؟ پس خسارت دادگاه و این چند وقت من چه میشود؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

دریافت خسارت تاخیر تادیه خسارت تاخیر خرید و فروش ملک خسارت قوانین خرید و فروش ملک