مشاوره حقوقی رایگان - آیا بسیجی داوطلب در حین ماموریت با تصادف کشته شود شهید محسوب میشود؟

پدرم دبیر آموزش و پرورش بودند. 3سال داوطلبانه بعنوان معلم در قرارگاه جنگ آموزش و پرورش در جبهه های جنگ تردد داشتند. سال 67 در جاده آبادان به اهواز در حین ماموریت سوار بر موتور سیکلت با دوچرخه ای کنار جاده برخورد نمودند و فوت کردند. بنیاد ایشان را در قطعه شهدا دفن نمود اما ایشان را شهید محسوب نکردند. آیا با توجه به قوانین جدید میتوانیم تحت پوشش قرار بگیریم و حقوق گذشته خود را از بنیاد مطالبه کنیم؟ کلیه مدارک مثبته و احکام صادره پدرم موجود است.

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

وجود حکم ماموریت و اعزام ایشان با موتورسیکلت به دستور مافوق باید مشخص شود، همچنین عدم تقصیر در تصادف نیز از اصول اولیه خواهد بود.. شما به دیوان عدالت اداری شکایت کنید