مشاوره حقوقی رایگان - حادثه در حین کار

باسلام 14 ماه پیش پدر من در حسن ماموریت فوت میشه. پدر من در شرکت نفت نیروی قراردادی بود باسابقه 15 سال کار. که برای ماموریت برای زوار امام حسین یه کامیون آب معدنی به شلمچه میبره و بعد از چهار روز در حین برگشت ماشینش خرابه میشه بعد از چند ساعت ایستادن. یه موتور سیکلت میزنه بهش و فوت میشه. و موتور مقصر صددرصد میشه.. و پیمانکار هم هیچ کاری نه داشته و نه انجام داده برامون. 14 ماه هم گذشته آیا از پیمانکار می توانم شکایت کنم برای حق و حقوق پدرم.

پاسخ ها :

فوت در اثر تصادف در حین ماموریت فوت در حین ماموریت دیه فوت در حین ماموریت