مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین

ده روز قبل یه زمین کشاورزی خریدم قولنامه نوشتیم من و صاحب زمین و همسر صاحب زمین امضا کردیم و سند رو داد بهم مبلغ 1/8 پول رو طبق قولنامه تو محضر موقع انتقال باید بگیره و بقیه پول رو همون روز قولنامه گرفته و اسناد موجود هست حالا بعد از ده روز میگه به نام نمیزنم ارزون بوده زمین و کسی اومده شیطنت کرده رفته شکایت کنه میتونه پس بگیره زمین رو فسخ هم در قولنامه ننوشتیم

پاسخ ها :

فسخ معامله به دلیل ارزان فروختن فسخ معامله ملک غبن در معامله ملک فسخ معامله خرید و فروش ملک