مشاوره حقوقی رایگان - جعل چک

سلام، من از یکی چک دارم، که اجراش گذاشتم. در جلسه دادرسی خوانده، اقرار کرده که چک داده ولی گفته بابت ضمانت دادم، چون مدرک خاصی نداشت رای به نفع من صادر شد. به رای اعتراض کرد. وکیل گرفت و وکیلش، یک لایحه داد و صحبت جعل و غیره کرده. هر چند مدرکی نداره. آیا ادعای جعل بعد از صدور رای، در دادگاه تجدید نظر مورد قبول است؟

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

ادعای انکار تردید یا جعل باید در اولین جلسه دادگاه بدوی و با ارائه دلیل بر جعل ابراز شود مگر اینکه در طول رسیدگی دلیل جعل کشف گردد و مطرح شود... اگر دلیلی قانع کننده بر جعل ندارد به نظر میرسد ادعای خوانده رد شود اما شما حتما در جواب اعتراض به موضوعی در ابتدا عرضکردم اشاره کنید و مطرح نمایید. شما نیاز به تدوین لایحه دفاعی داشته و در صورت تمایل تماس بگیرید تا تنظیم گردد.