مشاوره حقوقی رایگان - بابت دستگاه های تعمیر شده ای که توسط مشتریان تحویل گرفته نمی شود چه کار قانونی می توان انجام داد؟

من تعمیرگاه ابزار های صنعتی دارم ، مشکلی که دارم اینه که دستگاه ها رو تعمیر میکنیم و مشتری برای بردن دستگاه اقدام نمیکنه و حجم این دستگاه ها زیاد هست و جای نگهداری ندارم
و موارد زیادی هم بوده که مشتری بعد از دو سال مراجعه میکنه و دستگاه رو با قیمت تعمیر دو سال پیش میخواد، تعدادی رو هم فروختم و اگر مشتری با رسید مراجعه بکنه احتمالا به مشکل میخورم هرچند که بندی در رسید هست و امضا هم میشه توسط مشتری
که البته این بند رو با مشاوره یک وکیل در رسید پذیرش قرار دادم با این عنوان (مالک دستگاه متعهد می گردد نهایتا ظرف مدت 60 روز پس از رسید دستگاه، به تعمیرگاه مراجعه نموده و دستگاه خود را تحویل بگیرد. چنانچه مالک ظرف مدت مذکور از مراجعه استنـکاف نماید، در حکم اعراض از مالکیت محسوب می گردد و شرکت مسئول عواقب بعدی آن نمی باشد و تعهد به نگهداری مال ندارد.)
حالا دو سوال دارم :
1- با وجود این بند از نظر قانونی به مشکلی بر میخورم؟ 2-از نظر قانونی راه کار دیگری وجود دارد؟

پاسخ ها :

محمد مهدی زمانی

محمد مهدی زمانی :

استان :

با سلام
با وجود بند فوق بنظر میرسد می توانید مراتب را به عنوان مالی که صاحبش از آن اعراض کرده به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام معرفی و ستاد مزبور نیز پس از جری تشریفات قانونی اموال را از شما تحویل گرفته و اقدام بایسته بعمل آورد.