مشاوره حقوقی رایگان - وام مسکن

با سلام. من یک زمین دارای ساختمان پایان کار گرفتم و سند اونو در گرو بانک مسکن قرار دادم و الان میخام در قسمتی از زمین یک ملک جدید بسازم .. آیا از نظر بانک مشکل داره؟ یا اینکه میتونم قسمتی از زمین بفروشم؟ وام مسکن من از نوع کارمندی بوده و بازپرداخت 30 ساله داره

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

باسلام... طبق فرمت سند رهنی تنظیمی بین بانک ها و تسهیلات گیرنده، اولا هرگونه احداث اعیانی و ساخت جدید نیازمند اخذ اذن قبلی بانک است و ثانیا در صورت ساخت، همچنان جزو مرهونه محسوب می شود.‌‌ نکته بعد آن که کل پلاک ثبتی ( زمین) در رهن بانک است و هر گونه معامله نسبت به مال رهونه از جمله فروش آن مستند به ماده 793 قانون مدنی بدون اذن بانک، عیرنافذ بوده و صحیح‌نیست.