مشاوره حقوقی رایگان - قطع برق توسط اداره برق

با سلام
در روستای بنده نزدیک 90 تا کنتور برق وجود دارد با توجه به پرداخت نکردن قبض 6 کنتور، امروز اداره برق، برق کل روستا را قطع کرد.
دیگه بماند چه خسارت‌هایی زده شد.
سوال بنده: آیا اداره برق حق قطع کردن برق کل روستا رو بخاطر بدهی چند نفر دارد؟
اگر ندارد چه حقوقی خواهیم داشت؟
با تشکر.

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام...اگر کنتورها مجزاست، مسلما اداره برق چنین حقی ندارد ( اصل شخصی بودن مسوولیت) و موضوع قابل پیگیری است از جمله آن که خسارات وارده ناشی از این امر از باب تسبیب قابل مطالبه است