مشاوره حقوقی رایگان - تصادف رانندگی

سلام خسته نباشید من در یک تصادف راکب موتور بودم و ماشین به علت سرعت غیر مجاز با ایست پلیس مواجه شد و با من برخورد کرد و من هیچ آسیب ظاهری ندیدم و فقط پام یکم درد می کرد و بخاطر کرونا و مشکل تنفسی که داشتم آمبولانس در محل نیومد مدارک رو عوض کردیم و از پلیس راهنمایی و رانندگی کروکی گرفتیم و من بعد از گذشت چند ساعت تورم پام زیاد شد و به اورژانس رفتیم که دچار پارگی رباط صلیبی و مینیسک زانو شدم و پزشکی قانونی فعلا سه ماه استراحت پزشکی نوشته و ماه بعد عمل دارم.
-پزشکی قانونی رفتم -
دادسرا و کلانتری هم رفتم و چند روز دیگه نوبت دادگاه دارم
می خواستم عاجزانه جواب سوال منو بدپید که امکان داره قاضی پرونده قبول نکنه و بگه صحنه سازی بوده؟؟؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر قاضی چنین برداشتی نمی کند

خسرو شاهین

جناب آقای خسرو شاهین :

نه اگر پلیس در صحنه حاضر شده و صورتجلسه تنظیم شده مشکلی ندارد