مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام وقت بخیر من حدود یک سال پیش یسری جنس فروختمو چک گرفتم ولی چون رسید امضا کرده بودیم چک حقوقی شده بود و سر وقت پاس نشدو من مراحل قانونی طی کردم/الان حکم جلب و توقیف سیستمی خودروشو دارم
و میخاستم بدونم که اگه من با مامور جلبش کنم یا خودروش توقیف بشه میتونه بازم با تجدید نظر و راه های دیگه منو بازی بده یا میتونه در صورت بازداشت درخواست قرار بده ؟
و اینکه به جز دیرکردی که اجرای احکام تایید کرده من میتونم ادعای خسارت بکنم یا خیر؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.میت.نه دادخواست اعسار بده و فقط خسارت دیرکرد قانونی را میتوانید اخذ کنید.