مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

اواخر ماه گذشته سه فقره چک برگشتی رو از دوستم در ازای طلبم گرفتم و کلیه حقوق چک رو به من واگذار کرد من هم به وکیلم دادم و شکایت کردم بعد از ده روز ابلاغ دادگاه امد و وکیلم گفت برگه توقیف ماشین رو قبل از مطلع شدن طرف مقابل میگیرم ، برگه توقیف ماشین صاحب چک رو به من داد و ماشینش توقیف شد و به پارکینگ رفت،سوال :صاحب چک ادعا کرد چون به او ابلاغ نکردند میتونه توقیف رو برگردانه و ماشینو آزاد کنه یا نه ، در چه صورت امکان داره ماشین رو بتونه آزاد کنه،

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام 1 خیر 2 در صورتیکه وسیله کار و امرار و معاش وی باشد

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

اگر چنانچه رای صادره به صورت غیابی صادر شده باشد
محکوم علیه می تواند واخواهی کند و درصورت قبولی واخواهی دستور رفع توقیف صادر خواهد شد.