مشاوره حقوقی رایگان - طرح دعوای بنیاد مسکن به علت تصرف عدوانی بر علیه مالک

سلام اینجانب مالک یک زمین مسکونی که از مالک قبلی و مالک قبلی نیز از یک نفر دیگر که این زمین به ارث رسید خریداری کردیم عرف در اینجا قولنامه های معمولی بدون محضر است و هردو ما قولنامه معمولی داریم بنده در سال 95 با اخذ مجوز از شهردای محل و پرداخت عوارض وحق تفکیک شروع به ساخت کرده ام و با توجه به این که زمین من میان بافتی میباشد و از مالک خصوصی خریداری کرده ام و مجوز شهرداری داشتم بدون اطلاع به اینکه باید به بنیاد مسکن مراجعه کنم و شهرداری هم چون تازه تاسیس بود با بنیاد مسکن تعامل نداشته و در زمان ساخت هم مامورین بنیاد به اینجانب تذکر شفاهی و کتبی نداده اند و بعد از چهار سال سکونت وقتی برای گرفتن سند مراجعه کردم اعلام کردن که زمین در سال 93 به تملک بنیاد درامده و شما باید مجوز از ما می گرفتین و تصرف عدوانی داشتین این موضوع برای من تنها نیست بیشتر مردم به علت همین مشکل برای سند مراجعه نمی کنن و من وقتی خیلی پیگیری کردم به دادگاه معرفی شدم الان من میتونم کاری کنم که از تصرف عدوانی در بیاد زمینم و ایا شهرداری مقصر هست که مجوز به من داده بدون هماهنگی بنیاد و ایا می تونم بر علیه بنیاد که به ما اطلاع رسانی نکرده و حتی اخطار شفاهی نداده شکایت کنم ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر