مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد امکان انتقالی محل خدمت زوجه به تبعیت از همسر

سلام. بنده بهورز یکی از روستاهای زنجان هستم و کارمند قرارداد معین اداره هستم و همسرم هم بهورز یک روستای دیگه و کارمند پیمانی هستند. فاصله روستای ما به همدیگه زیاده (70 کیلومتر) و امکان رفت و آمد روزانه وجود نداره بنابر این ما روزانه به شهر رفت و آمد میکنیم که هزینه زیادی بابت رفت و آمد و مسکن صرف میشه ما درخواست انتقالی همسرم به روستای ما رو به اداره بهداشت استان دادیم با توجه به اینکه روستای ما بهورز خانم نیاز داشت ولی اداره بخاطر سابقه کم ما (یک سال) قبول نکرد و خانم دیگه ای به روستای ما دادند. حالا سوال من اینه ما چطوری میتونیم انتقالی خانومم رو به روستای ما بگیریم اصلا امکانش هست؟ اگر نباشه مجبوریم خانومم استعفا بده.