مشاوره حقوقی رایگان - تخریب دیوار مشترک

با سلام ، قبل از ساخت منزل مسکونی ، منزل همسایه بنده ساخته شده بود و همسایه دیواری مشترک بین زمین مسکونی بنده و زمین خودش احداث کرده ، حالا منزل خودش را جهت نوسازی تخریب کرده و دیوار مشترک را که حتی در سند رسمی منزل بنده به عنوان دیوار مشترک قید شده تخریب نموده است و باعث ترک خوردن و خسارت به دیوار و سقف و رطوبت شناژ همسایه به منزل من شده است ، و الان ساختمان خود را در زمین خودش احداث نموده است و مابین دو منزل بیست سانت زمین من بلا استفاده مانده است با اینکه من بخاطر مشترک بودن دیوار در زمان احداث بنا دست به تخریب آن نزده و ستون های ساختمان را مجبور شدم بیست سانت از دیوار مشترک با فاصله کار کنم ( زیرا به غیر از عرض دیوار که بیست سانت در زمین من بود ، کرسی سنگی زیر دیوار مشترک هم بیست سانت به داخل ملک من آمده بود ) چه راه حلی دارم ؟ قبلا از راهنمایی و مشاوره شما سپاسگزارم .

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.تخریب ایشان غیرقانونی بوده وشما دادخواست الزام ایشان به احداث دیوار واعاده به وضع سابق راتقدیم نمایید.