مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به قتل

باسلام. در دعوایی سر ملک دست برتر با ماست و قانون پشت ماست. به گونه ای که بخاطر تخریب دیوار مشترک میتوانیم از 6 ماه تا 3 سال او را به زندان بیندازیم. حالا برای اینکه کم نیاورند با عنوان تهدید به قتل زنش از ما شکایت کرده که این را به طور اتفاقی وکیلی که پیشش رفته بودیم گفت که ظاهرا آنها هم پیش همان وکیل رفته اند. وکیل گفت که آنها مدعی داشتن فیلم هستند. درصورتیکه ما چنین حرفی نزدیم. احتمالا میخواهند شاهد قلابی ارائه دهند. ما چکار کنیم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شاهدین را در جلسه رسیدگی جرح نمائید تا کذب اظهارات آنها نمایان شود.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

دو دعوی متفاوت هستند و برای طرح دعوی تهدید میتوانید جرح شهود کنید ولی در کل آنها باید اثبات نمایند، نیاز نیست ابتداعا شما اقدامی کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید شهود شاکی با سوالات مناسب به چالش کشیده شوند