مشاوره حقوقی رایگان - چک بابت ضمانت

با سلام . بنده در سال 93 به اسم برادرم 10/000/000 تومان وام از بانک گرفتم و ضامن این وام برادر زنم بود من الان 3 سال هست که با خانومم مشکل دارم و 2 ساله کارمون تو دادگاه خانواده هستش . با ضامن تماس گرفتم که من میخوام وا رو تسویه کنم چک ضمنتو برگردون گفت تو به من چک ندادی چند اقساط از حساب اون کسر کردن منم برای ضامن اظهار نامه فرستام که تسویه میکنم مبلغی که بهش بدهکارم نوشتم تو اظهار نامه . متاسفانه وقتی چک میدادم نوشته بود در وجه ضمانت وام بانک انصار قبول نکرد که باید به اسم خودم بنویسی منم روی اعتماد نوشتم . الان چک رو به خواهرش یعنی به خانم بنده که جدا زندگی میکنم برده بانک برگشت رده . ممنون میشم راهنماییم بکنین.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام دادخواست مطالبه لاشه چک می توانید بدهید و نیز اگر شاهدی مبنی بر آنچه گفتید دارید می توانید شکات خیانت در امانت بکنید ضمن اینکه اگر خانمتان دادخواست مطالبه چک را داده در جلسه دادگاه باید منشاء دین را بیان کند که می توانید در این خصوص او را به چالش بکسید موفق باشید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،چک درحکم اسنادلازم الاجرااست،وازباب تجریدوحسن نیت دارنده،بایدپول رابدهیدوقاضی کاری به منشاءدین ندارد.موفق باشید

پرسشگر :

من چک رو بابت ضمانت وام دادم وام رو هم تسویه کردم و شاهد دارم که چک رو بابت ضمانت دادم

مهدی  پور مشهدی هاشم

جناب آقای مهدی پور مشهدی هاشم:

سلام اگر برادر خانمتان بنام خودش چک را برگشت زده است با توجه به اظهارنامه ارسالی شما امکان دفاع حقوقی هست

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به نیاز به اطلاعات بیشتر جهت مشاوره صحیح ،لطفاً تماس بگیرید.یاالله