مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دفترخانه

روز بخیر
1 با وکالت از پدرم بعد از فوتشان خانه پدری را 3 دنگ از وراث خریدم و بنام خود کردم دفترخانه فرمودند مورد نداره بعد از فوت اینکارو کردی الان اداره ثبت اسناد وکالت بعد از قبول نکرده و خلاف میدونه چگونه با چه قانونی میتونم از دفترخانه که مرا به این مرحله کشونده شکایت کنم
2 همین دفترخانه وکالتی تدوین کرده و متاسفانه بنده هم بدون خواندن متن امضا کردم که سهمی که من از وراث خریدم به جای اینکه وراث به من وکالت بدهند به برادر بزرگتر من که کاره ای نبوده وکالت داده شده این اشتباه چگونه پیگیری کنم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اثبات تخلفات سر دفتر اسناد رسمي بخصوص تخلف دوم يعني جعل كار مشكليه
ولي بهر حال اقدام كنيد
اگر جعل ثابت بشه اثبات مورد اول ساده تر خواهد شد
نكته اينجاست كهً، در هرصورت حتي اگر مرتكب جعل نشده بود عمل و معامله با وكالتنامه بعد از فوت پدر اعتبار ندارد