مشاوره حقوقی رایگان - ابطال نقل و انتقال منقول و غیر منقول و برداشت از حساب بانکی

برادر بنده 3ماه قبل از فوت به علت تومور مغزی که داشتن هوشیار نبوده و قادر به حرکت کردن نبوده و زمین گیر شده بود، همسر و پسر برادرم یک ماه قبل از فوت با دفترخانه ای که از فامیلشان بوده از برادرم وکالت اموال منقول و غیرمنقول گرفته و بلافاصله به نام خود سند زده اند،گواهی یکی از پزشکان معالج را داریم که دوهفته قبل از تاریخ وکالت می باشد،امکان امضا اسناد توسط برادرم امکان نداشته چون هوشیاری نداشته و دید وحرکت هم نداشته،پسرش به عنوان امین که پدرش بیماراست و نمی تواند امضا بزند،بجاش امضا زده،دفترخانه تخلف کرده و همسربرادرم و پسرش باهم این کار را انجام داده اند،امکان ابطال نقل وانتقال و شکایت از دفترخانه به کانون سردفتران یا دادگاه باشد؟ از همسر برادرم وپسرش هم امکان شکایت هست؟ تمام اسناد نقل وانتقال و وکالت وگواهی پزشک معالج مبنی برعدم هوشیاری موجود است. همچنین از حساب بانکی برادرم که مرحوم شده اند توسط کارت بانکی درزمان عدم هوشیاری چون پسرش بانکی بوده قبل و بعد از از فوت وهمچنین زمانی که هوشیاری نداشته ،برداشت ویا انتقال یا خرید انجام شده وقابل اثبات هست،امکان برگشت پول از همسربرادرم وپسرش هست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا میتوانید دادخواست صدور حکم حجر برادرتان را درخواست نمایید ودر زمانیکه محجور بوده اکر اموال منتقل شده این نقل وانتقال باطل خواهد بود
ثانیاوجوه برداشتی نیز محل ایراد می باشذ

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست درخواست صدور حکم حجر باید داده شود.