مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند بصورت ناقص

سلام. یک قطعه زمین زراعی در دفترخانه معامله کرده ام (خریدارم) دفترخانه در موقع تنظیم سند دقت کافی به خرج نداده و 6 سهم را 4 سهم نوشته و نام فروشنده را همراه با نام خریدار نوشته. حالا من میتوانم از این دفترخانه شکایت کنم؟ اگر جواب مثبت است شکایت چگونه باید تنظیم شود؟ به چه جرمی شکایت کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول برو همان دفتر خانه شاید اصلاح کرد.
اگر نکرد، تحت عنوان کلاهبرداری و تبانی برای بردن مال غیر از فروشنده و دفترخانه شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان شکایت وجود دارد ولی شما باید ادعای خود را در دادگاه
اثبات نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر سند مالکیت صادر شده است به هیئت نظارت سازمان ثبت اسناد استان خود شکایت نمایید تا رسیدگی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما برای اثبات سو نیت دفترخانه باید دلیل کافی داشته باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق کانون سردفتران پیگیری کنید تا بررسی شود

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام باید به کانون سردفتران مراجعه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق کانون سر دفتران پیگیری نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هم به دارگاه و ابطال سند را بخواهید و هم به کانون سردفترداران شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
به جهت اینکه در زمان امضاء قرارداد باید طرفین خودشان کامل متن را مطالبه کنند و اگر ایرادی نداشت امضاء کنند.
شما می توانید مجدد به دفترخانه مراجعه کنید و قرارداد دیگری تنظیم کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق کانون سردفتران پیگیری کنید تا بررسی شود