مشاوره حقوقی رایگان - رای اداره کار مناطق آزاد

با سلام حکم اداره کار منطقه ویژه ماهشهر که برام صادر شده به این شرح بوده که بر طبق ماده 34 هر گاه اخراج کارگر از سوی هیات رسیدگی موجه شناخته نشود کارفرما را مخیر خواهد کرد تا کارگر را به کار برگردانده و حقوق ایام بلا تکلیفی وی را پرداخت نماید و یا آنکه در قبال هر سال خدمت حقوق 45 روز وی را به عنوان خسارت اخراج بپردازد لذا حکم به محکومیت شرکت پتروشیمی شیمی ... مبنی بر بازگشت به کار خواهان صادر می گردد.
خواستم ببینم تفسیر این حکم چی هست و آیا امیدی به بازگشت به کارم هست و در صورت امتناع کارفرما چه باید انجام بدهم ممنون و تشکر