مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مبایعه نامه

سلام مبایعه نامه ای که مهر و امضا مشاور املاک نداشته باشد و فروشنده سمت آن در اداره ثبت اسناد احراز نشده باشد معتبر است؟

پاسخ ها :

فتاح  عزيز زاده

جناب آقای فتاح عزيز زاده :

بنظر میرسد اگر خریدار و فروشنده ان را مهر یا امضا کرده باشن معتبره و عدم مهر و امضا ی مشاور املاک صرفا یک تخلف صنفی ست .

سيدسعيد  كسائيان

جناب آقای سيدسعيد كسائيان :

در مبایعه نامه اگه امضا خریدار و فروشنده باشه معتبر هستش .
اگر سند بنام فروشنده نباشه ولی اجازه در فروش داشته باشه چه اینکه وکالت داشته باشه و یا به واسطه مبایعه نامه عادی خودش از صاحب سند خریداری کرده باشه مانعی نیستش .

پرسشگر :

سلام اگر وکالت محضری هم نداشته باشد فروش مال غیر محسوب میشود؟

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

با سلام
سوال مبهم است اولا مهرو امضای مشاور املاک از شرایط صحت معاملات نیست ثانیا ممکن است فروشنده در اداره ثبت سند به نام وی نباشد اما از طریق سند عادی ملک به وی منتقل شده باشد