مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست مطالبه وجه از زوجه

اینجانب زوج در سال 95 با زوجه عقد کردم
و برج سه 96 مبلغ 70 میلیون تومن به حساب زوجه واریز کردم که مدارک ان موجوده. ایشون قرار بود مبلغ رو برگردونن دوماه که الان سه سال شده بر نگردوندن.
با توجه به تکرار مکرر تو این چند سال منجر به درگیری لفظی شد و بالاخره ایشون ترک منزل کردن و جهیزیه و وسایل منم با خودشون بردن ... عدم تمکین که تشکیل دادم. ایا میتوانم دادخواست استرداد وجه با توجه به این که رسید و فیش واریزی رو دارم دادخواست بدم. ممکنه باز هم پرداخت نکنه ایا میشه حکم توقیف اموال و حساب رو گرفت؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

مبالغ در زمان تاهل و رابطه زوجیت هبه محسوب میشود مگر دلیل و مدرکی خلاف آن داشته باشید