مشاوره حقوقی رایگان - وكالت بعد از فوت

سلام، درسال ٧٦ پدر بنده زمينی در شمال خريداری ميكنند، و در سال ٧٩ فوت ميكنند و در اون تاريخ از فروشنده وكالت فروش بلا عزل ميگيرند و بيع نامه ای هم ننوشته اند، ولی سند زمين و وكالت نامه دست بنده كه پسرشان هستم است، خواستم ببينم وكالت باطل است يا خير و ميشه با كمك شما سند را به نام وراث زد يا خير

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام وکالت با فوت وکیل و یا موکل منقضی می شود و لکن اصل معامله( بیع نامه) که خرید زمین بوده به اعتبار خود باقی است ورثه می توانند دادخواست الزام فروشنده را به تنظیم سند بدهند