مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه در پایان قرارداد و عدم پرداخت اجاره در کل مدت قرارداد

با عرض سلام و خسته نباشید بنده سال گذشته ملک خواهرم رو اجاره دادم بدلیل کم بودن ودیعه مدت قرارداد 8 ماهه نوشتم در مدت اجاره هر بار بابت دریافت اجاره به مستاجر زنگ زدم ایشون بابت مشکل مالی درخواست کم کردن مبلغ اجاره از ودیعه نمودن در پایان قرارداد نیز از تخلیه ملک خودداری نمودن با استفاده از اطلاعات مفید سایت شما درخواست دستور تخلیه و پرداخت اجور معوقه و تامین خواسته دادم در جلسه دادگاه مستاجر حاضر نشد و من و خواهرم حضور داشتیم قاضی با توجه به اینکه صاحب ملک خواهرم بود و من قرار داد بستم قرار دستور تخلیه رو به حکم تخلیه عوض کرد و همچنین گفت تامین خواسته رو از درخواست حذف کنم و بزارم بعد صدور حکم درخواست تامین خواسته بدم . بیست روز تجدید نظر شورای حل اختلاف و بیست روز تجدید نظر استان تهران هم تمام شده و مستاجر نیز هیچ اعتراضی نکرده حال این سوال دارم که بعد از صدور اجراییه برای اجرای حکم تخلیه با توجه به اینکه کل مبلغ ودیعه بابت اجاره و تاخیر اجاره محاسبه شده باز من باید درخواست تامین خواسته بدم و آیا اجرای حکم منوط به واریز ودیعه به صندوق دادگستری و یا اینکه با توجه به محکومیت مستاجر به پرداخت اجور معوقه و جریمه تاخیر دیگه نیازی به واریز این مبلغ به صندوق نیست و نیازی به تامین خواسته نمی باشد و سوال دوم با توجه به اینکه روند دادرسی حدود 3 ماه طول کشیده و در این مدت مجموعه اجور معوقه و جریمه بیشتر از 20میلیون شده آیا برای مازاد این مبلغ میتونم درخواست توقیف اموال بدم یا باید در دادگاه شکایت طرح کنم ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

وکیل موجر یا خودش برای مازاد تامین خواسته داده و مبلغ رهن در صورت تخلبه توسط اجرا ،باید به صندوق واریز شود

مجتبي  سليماني قرابائي

جناب آقای مجتبي سليماني قرابائي :

سلام
تامين خواسته در اين مرحله يعني اجراي حكم توجيه ندارد چون وقتي پرونده در مرحله اجراست با فلسفه تامين خواسته منافات داره.
اگر شما مطالبه اجور معوقه هم خواسيد و حكم نسبت به مدت پرداخت نشده ثابت شده علي القاعده نيازي به پرداخت وديعه نيست و ميتوانيد تهاتر كنيد.
بله ميتوانيد درخواست توقيف اموال نسبت به ماداد طلبتون بكنيد