مشاوره حقوقی رایگان - حق فسخ قرارداد

با سلام، اینجانب یک ماه پیش مبادرت به فروش زمینی کردم که با برادرم شریک هستم. اما زمین تفکیک شده نیست. بعد از فروش، خریدار دو چک داد و در قرارداد ذکر شد در صورت پاس نشدن چک، قرارداد فسخ می گردد. خریدار چک دوم را پاس نکرد و بهانه آن را اظهارنامه‌ای عنوان کرد که عموی من برایش فرستاده و گفته این زمین تفکیک نشده است و بخشی از آن به من متعلق است. (صحت ندارد اما مشکلاتی بین پدر و عموم وجود داره) البته ما می‌دانیم نقدینگی نداشته چون قبل از آن مهلت خواسته بود. حالا به صورت قانونی اقدام به فسخ قرارداد کردیم اما خریدار حاضر به فسخ نیست. الان حق با چه کسی است؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

در صورت وجود این شرط فسخ در قرارداد ، فسخ اعلان خواهد شد

یک وکیل

طبق شرط قر ار داد عدم پاس چك منجر به فسخ ميشود ملاك همين است ضمن اينكه بايد
قرار داد بدقت مطالعه شود كه در خصوص ضرر و زيان يا خسارت ناشي از فسخ و برهم خوردن معامله مطلبي وجود دارد ؟