مشاوره حقوقی رایگان - ایا امکان فسخ یا انفساخ قرارداد با گذشت مدت طولانی وجود دارد؟

سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم
در مورخه 98/09/24 یک دستگاه سواری به قیمت 26/500/000 فروخته ام. که 20/000/000 نقدا دریافت کرده ام و مقرر شد 2/500/000 آن را خریدار در مورخه 98/09/30 پرداخت کند و مابقی مبلغ یعنی 4/000/000 تومان دیگر را زمانیکه اینجانب وکالتنامه انتقال به خریدار تحویل دادم پرداخت کند اما خریدار مبلغ 2/5 دیگر را پرداخت نکرد
و در حاشیه قرارداد شرط شد که؛ چنانچه هر یک از طرفین شروط ذکر شده در قولنامه را اعمال نکنند معامله به خودی خود فسخ خواهد شد و‌ طرفین ملزم به خسارت به طرف مقابل می باشند.
1- با گذشت مدت طولانی امکان فسخ وجود دارد؟
1- این قرارداد منفسخ شده است یا می بایست فسخ آن اعلام شود؟
2- نیاز به صدور اظهارنامه در چه قالبی برای خریدار می باسد؟
ممنون از همه وکلای محترم

پاسخ ها :

فسخ قرارداد به دلیل عدم پرداخت مابقی ثمن معامله فسخ قرارداد با گذشت مدت طولانی فسخ قرارداد خودرو