مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی زن مطلقه بدون فرزند

با سلام و خدا قوت.
من کارمندی هستم با 20 سال سابقه کاری در رادیولوژی در سمت منشی و تایپیست فعال هستم. داری سن 39 سال و مطلقه و بدون فرزند و خود سرپرست هستم.
میخواستم راهنمایی کنید با توجه به شرایط من، آیا قانونی هست برای من که مطلقه هستم و خود سرپرست، برای بازنشستگی زودتر از 42 سال سن اقدام کنم؟ با توجه به‌ این که الان به مرز 20 سال سابقه کاری رسیدم.
با تشکر از محبت شما

پاسخ ها :

بازنشستگی پیش از موعد با سابقه کاری 20 سال بازنشستگی پیش از موعد زن مطلقه درخواست بازنشستگی پیش از موعد بازنشستگی پیش از موعد بانوان بازنشستگی زن مطلقه بازنشستگی زن خود سرپرست بازنشستگی