مشاوره حقوقی رایگان - سقط عمدی

سلام من با همسرم مشکل داریم اقدام به طلاق کردم که فهمیدم باردارم الان همسرم در جریان بارداری ام هست و از این موضوع استفاده کرده و میگوید اجازه سقط جنین 3ماهه را میدهم ولی در قبالش باید مهریه ات را بذل کنی آیا من بدون اجازه بچه را سقط کنم بعد از یک ماه برای دادگاه قابل اثبات است که عمدا سقط کردم چون نمیتوانم از مهریه ام بگذرم ممنون میشم جواب بدین؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

مجوز سقط جنين دست همسرتان نيست ربطي به ايشان ندارد ازطريق قانوني( بيماري و خطر براي سلامت جنين و يا شما و ،...) بايد شما مجوز بگيريد كه ادامه بارداري مضر است
موضوع بر سر جا ن يك انسان است

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.برای سقط باید مجوز از مراجع مربوطه اخذ کنید و الا تحت پیگرد قانونی قرار خواهید گرفت.