مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست الزام به تحویل سند و زمین

خسته نباشید
مادر بنده 18 سال پیش از یک تعاونی زمین خریداری کردن ولی هنوز زمین رو تحویل نگرفتن
حالا ما برای خوانده هم اسم دو شخص رو نوشتیم و هم خوانده سوم رو تعاونی نوشتیم و تعیین شعبه شده
هنوز هم دادگاه تشکیل نشده و ما از طریق دفتر قضایی اقدام‌کردیم
حالا یکی از آشناها بما گفتن چون اسم تعاونی رو آوردید اون دو نفر خودشونو تبرعه میکنن و کارتون بجایی نمیرسه
لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم
ببینم میتونم از طریق خدمات قضایی خوانده سوم رو حذف کنم
یا راه دیگه ای هست

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.نیازی به حذف نیست و کارتان را ادامه دهید.