مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری

سلام عرض احترام
یک ساختمان بر خیابان اصلی و دو نبش می باشد
قسمت ورودی اصلی ساختمان ‌‌کاملا از قسمت ورود پارکنیگ جدا میباشد و
محوطه پارکنیگ در قسمت دونبش ساختمان قرار گرفته است که کاملا ورود و خروج ان از قسمت اصلی جداست و حتما باید از خیابان رفت امد کرد
هیچ کدام از مالکیت در سند مالکیت حق پارکینگ ندارند
و همه پارکینگها در تصرف و مالکیت من میباشد
سوال
1:ایا شرایط برای تغییر کاربری وجود دارد
2: ایا رضایت همسایگان جهت انجام تغییر کاربری نیاز است یا خیر

بیشتر به دنبال نیاز رضایت هستم که ایا نیاز میباشد یا خیر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

تغییر کاربری نیاز به اخذ رضایت مالکین مشاع دارد اما اگر در قسمت های مشاع مانند پارکینگ کسی مالکیت نداشته باشد نیازی به اخذ رضایت ندارید به احتمال خیلی زیاد