مشاوره حقوقی رایگان - برقراری حقوق بازنشسته تامین اجتماعی

با درود و سپاس شوهرم 58 سال دارد و مدت 20 سال است خانه افتاد و طبق حکم دادگاه ارسال 1397 که محجور شناخته شده را از دادگاه گرفتم و محجوریت اش را از سال 97 اثبات شده و خیلی تلاش کردیم و دو برادر را من سرپرستی می کردم
و در این مدت برادر بزرگترش محجور بود و حقوق مادرشان را می گرفت و کلا با هم زندگی می کردن و فوت کرد اون هم مثل همین برادرش نوع مریض اش اسکیزوفرنی حاد داشت و توانست حقوق مادرش را بگیرد لطفا راهنمایم کنید متشکرم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

به نظر می رسد حقوق مادر به همسر شما هم می رسد. باید از سازمان مربوطه به عنوان قیم همسرتان تقاضا نمایید.