مشاوره حقوقی رایگان - 2 ماه پیش پرونده به اجرای مدنی فرستاده شده

سلام. من یک تصادف کردم. که طرف زیان دیده شکایت کرد مبنی بر گرفتن افت قیمت خودرو خود در شورا حل اختلاف. بعد از یک سال بعد چند بار تجدید نظر هم از طرف من هم ایشان رای نهایی و مبلغ آن صادر شد. ولی بعد از صدور رای هیچ ابلاغی برای من نیومد تاری رای 10 سال 98 بود. تا 25 اردیبهشت که فقط یه پیام اومد که پرونده شما به شعبه 55 مدنی فرستاده شد. و دیگر هی]. حالا من مشکلی با پرداخت ندارم ولی میخام درخ,است اقساط کردن بدم. ولی نمیدونم الان چیکاز کنم. منتظر ابلاغ بشم؟ یا تا الان طرف میتونسته حکم بازداشت بگیره؟ ممنون میشم پاسخ بنده رو بدید. خیلی ذهنم درگیره. میترسم حکم بازداشت صادر شده باشه

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

به سامانه ثنا مراجعه و وضعیت پرونده را مشاهده کنید اگر این امکان را ندارید به شعبه مراجعه نمایید.