مشاوره حقوقی رایگان - ملک

سلام خسته نباشید ، بنده یک ملکی رو خریدم 515 میلیون تومان 450 میلیون تومان پرداخت کردم الباقی برای دفترخانه و سند زدن مانده برای یک ماه دیگه ، مبلغ پشیمانی 50 میلیون تومان است ، خانه گران شده است آیا فروشنده میتونه بگه من پشیمان شدم اینم 50 م خسارت شما ملکم رو نمیخوام بفروشم تقریبا یک ماه که 450 م دادم هزینه کل بنگاه رو هم دادم ، مبایعه نامه و کد رهگیریم صادر کرده برای من.
آیا میتواند یا امکانش نیست؟

پاسخ ها :

فسخ معامله ملک به دلیل گران شدن فسخ معامله ملک خسارت فسخ معامله ملک فسخ معامله