مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله از طرف فروشنده

سلام. ملكي حدود ٤ ماه پيش خريدم مبلغ هفتاد درصد كل را در سه مرحله، یک مرحله موقع قولنامه و دو مرحله يک ماه يک ماه سر موعد انجام دادم. از فروشنده رسيد گرفتم اما حالا كه ده روز به محضر و تحويل مانده، فروشنده ميگويد بيا ضرر زيان قيد شده در مبايعه نامه رو بگير و برو. چون ملک گرون شده داره اين كار رو ميكنه.
يک بند در قولنامه آورده كه خريدار و فروشنده توافق كردند در صورت استنكاف از معامله به يكديگر مبلغ ضرر زيان بدهند.
ولي بنده به عنوان خريدار راضي نيستم.
لطفا راهنمايي كنيد حق با كيست و بايد چه كنم و به نظر شما قاضي چه رايي مي دهد؟
با تشكر از لطف شما.

پاسخ ها :

رضا طالبی دادوکلایی

جناب آقای رضا طالبی دادوکلایی :

قرارداد شما میبایست مطالعه گردد. علیهذا در صورتی که در قرارداد شخص فروشنده حق فسخ یکجانبه داشته را داشته باشد میتواند اقدام به فسخ یکجانبه معامله نماید.