مشاوره حقوقی رایگان - استرداد شکایت

سلام ایا کسی که شکایت کیفری داشته باشد قبل از تشکیل اولین دادگاه شاکی شکایت خود را پس بگیرد پرونده بسته میشود موضوع فروش مال غیر عنوان شده

پاسخ ها :

یک وکیل

خير بستن پرونده كيفري به اساني ميسرنيست دلايل رو مكتوب و لايحه به پر ونده اضافه كنيد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله قرار موقوفی تعقیب ب واسطه گذشت شاکی میخورد ولی جنبه عمومی جرم در صورت اثبات پا برجاست