مشاوره حقوقی رایگان - با سلام، سوال درباره اثر انگشت و امضا ذیل وکالت دستی یک زمین

اگر در پشت قولنامه وکالت دستی یک فرد به فرد دیگری با اثر انگشت صحیح و تطبیق کند ولی امضا تطبیق نکند اصل وکالت قابل قبول هست یا خیر؟
البته بنگاهی که قولنامه اصلی را تنظیم کرده در کنار این امضا و اثر انگشت مهر و امضا زده است
ممنونم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر ایجاد اختلاف شده است دادگاه حقوقی به این سند رسیدگی و از طریق کارشناسی تشخیص می دهد که سند و امضاء معتبر است یا خیر. از طرفی وکالت عادی در هیچ یک از ادارات و مراجع قانونی پذیرفته نمی شود بنابراین باید دقت داشته باشید که زمان خود را صرف چه خواسته ای می نمایید.