مشاوره حقوقی رایگان - رد شدن جوی آب از زمین سند دارم

باسلام به کارشناسان محترم. زمین کشاورزی ارث بهم رسیده به متراژ 300 متر سند 6 دانگ دارد که در چندین سال گذشته کشاورزان برای رساندن آب به زمین هاشان جوی آب از زمینم رد کردند. حالا میخوام ببینم میتونم جوی آب رو تصرف کنم و جوی رو ببندم چون میخوام یه باغچه کوچیک بسازم. توی سندم زده 300 متر ولی چون جوی ازش رد شده نصف زمینم رفته اینجوری هیچ استفاده ای نمیتونم از زمینم ببرم. و سوال دیگه اینکه اگه الان نتونم جوی رو تصرف کنم وقتی جوی خشک شد میتونم جوی رو تصرف کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

بستن مسیر آب می تواند تبعاتی برای شما داشته باشد مثلاً شما مسئول خشک شدن باغ دیگران شناخته شوید. پیشنهاد می شود با همفکری کشاورزان برای مشکل خود راه حلی پیدا کنید