مشاوره حقوقی رایگان - سلام من دوسال با یه نفر بودم و رابطه هم داشتم

من دو سالی با یه نفر بودم و رابطه هم داشتم متاسفانه پرده بکارتمو ازم گرفت و منو ول کرده ، متاسفانه شرایط دور از خانواده و زندگی منو مجبور کرد تن بدم به کارهایی .... بخاطر پول، الان پدرم گفته برام خواستگار اومده و من میخام ازدواج کنم خسته شدم ازین زندگی یکنواخت حالم بده احتیاج به کمک دارم، دارم زشت و بی روح میشم، پشیمونم دلم میخاد تشکیل خانواده بدم

پاسخ ها :

یک وکیل

قبل از هر تميمي راجع ازدواج از متخصص روانشناس ازدواج و خانواده مشورت بگيريد