مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس در ازدواج

با سلام
بیست سال پیش زمان دانشجویی در شهرستان بدون اطلاع و حضور هیچکدام از بستگانم در محضر با خانمی که 5 سال از خودم بزرگتر بود و حدود شش ماهی با هم بودیم و دوستش داشتم ازدواج کردم با 300 سکه مهریه بعنوان دوشیزه که توی سند ازدواج هم دوشیزه قید شده. الان بعد از بیست سال و دو فرزند 18 ساله و کلی مشکلات خانوادگی با ایشان متوجه شده ام که ایشان قبل از من مدت هشت سال زن یکی دیگه بوده که بچه دارم نمیشدن و جدا شدن که استعلام ثبت احوال هم گرفتم همینه. کلی براش تو زندگی خرحمالی کردم الانم رفته مهریه شو گذاشته اجرا که هیچی به اسمم نیست و ندارم که بدم ... میخوام شکایت تدلیس و فسخ نکاح بگیرم که نتونه به خاطر مهریه هم اذیتم کنه ... الان به دروغ و بلوف میگه اون موقع از من یه دستخظ جدا گرفتن که من می دونستم قبلا ازدواج کرده که کذبه ... لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنونم.

پاسخ ها :

یک وکیل

اعمال حق فسخ نكاح از زمان اطلاع فوريست اگر سالها گذشته از طريق فسخ نمي توانيد در غير اينصورت اين حق ( فسخ) براي شما باقي ست
در صورت تمايل با 09123191645 تماس بگيريد